Att vara Värdig

14.04.2019

Att vara Värdig

Ja vad skulle jag säga om det? Jo att om du ibland när du pratar med dig själv säger att, nu är jag värd en paus, en cigarett, ett glas vin, en glass så är det inte det jag menar. Jag ska försöka förtydliga lite hur jag ser på ordet att vara Värdig , eller hur JAG ser på det? Precis som det här med att jag ska skriva eller blogga är min idé nej det är något som har dykt upp hos mig som jag inte kan låta bli det ska ut bara, så har det här ordet att vara Värdig pockat på. 

DU är VÄRDIG så skulle jag vilja uttrycka det, du är så Värdig, hur känner eller hur tänker du om det om du låter det sjunka in en liten stund? Själv blev jag livrädd när jag först började ha den känslan och tanken, vad blev jag rädd för? Att jag skulle framstå som en "världsmästare" i andras ögon, det var det första som slog mig och vem vill göra det? En sån där dryg människa som går omkring och tror att hon är något. Så det gömde jag mig bakom nehej inte vill jag vara en sån människa. 

Nu tror ju jag på att hur mycket vi människor än stretar emot något så är det meningen för dig så hittar universum, livskraften, Gud eller du kan kalla det vad du vill alltid en väg att leda dig om och om igen dit du ska. Så jag fick helt enkelt acceptera att det här med att vara Värdig det var jag tvungen att försöka få grepp om. 

Att vara Värdig har nu börjat hitta en plats och en form som känns behagligare än i början, att vara Värdig (inte att likställas med vara värd något) är en svindlande känsla. Att just jag är den enda av alla miljoner människor på jorden som är just jag, att jag har en alldeles unik uppgift under min tid här. Mitt JAG, mina erfarenheter, kunskaper mitt driv är inte menat för MIG nej det är menat för dig. Det är menat att jag ska dela det med Dig, hur egoistiskt är det inte att jag skulle sitta på allt det utan att dela med mig? Precis så är det för DIG! Är det inte helt fantastiskt? DU är VÄRDIG att älska dig, att VÄRDEsätta dig du är VÄRDEfull du är en av alla pusselbitarna, utan dig blir inte pusslet helt.

Just nu kommer det här att landa hos dig på ett sätt som det inte gjort tidigare, just nu är du på en plats i livet där du kan låta det här vara sant för dig, just nu är det dags för dig.

Du kommer i och med det att se andra människor och händelser omkring dig med lite andra ögon, låt det ta plats det är precis som det ska. Vi håller på att tillsammans lägga ett VÄRDEfullt pussel där vi alla är unika bitar av en helhet.

Precis som jag är skitskraj när jag skriver det här så gör jag det ändå, så även om du är skitskraj så var det bara! Gå ut idag och alla andra dagar och var ditt unika vackra VÄRDIGA jag.

Love You