En första presentation

10.04.2019

God Onsdag

Jomensåatt här kommer jag bland annat att skriva om mig ja och Olle min (fyrbenta medhjälpare) ibland, vad jag gör, vad du kan få hjälp med och hälsa ur ett holistiskt perspektiv. 

Vad är holistiskt? 

För mig handlar det om att vi är en helhet, vi är inte de där sömnsvårigheterna, den där onda ryggen, den där ångesten, den där pollenallergin ja du fattar. Jag har upplevt att jag inte blivit lyssnad på när jag sökte hjälp för mitt mående, när jag var på väg in i väggen eller när jag sökte för min yrsel och försämrade minne. Där startade min resa till där jag befinner mig nu, vart jag ska? Ingen aning det är det som är det fina i kråksången.

På min hemsida kan du läsa mer om mig, det tänker jag inte tjata om här.

Nu arbetar jag med behandlingar just efter det holistiska synsättet där jag ser hela dig och inte din sk sjukdom eller dina besvär. Jo självklart hjälper jag dig att lösa dem men på ett lite annorlunda sätt än vad vi är vana vid. 

När du inte mår bra så är du van vid att boka en tid, gå till doktorn, kanske få ett recept, hämta ut din medicin på apoteket, äta den och förhoppningsvis bli symptomfri.

Hos mig bokar du en tid, får behandling utifrån dina symptom men även utifrån den bakomliggande orsaken, ett recept på hur du kan fortsätta hjälpa dig själv till nästa behandlingstillfälle, bli symptomfri men även läka orsaken till dina symptom samt slippa bli sjuk igen. 

Ett symptom för mig är kroppen eller själens sätt att signalera att hit men inte längre ställer jag upp på att leva under de här förhållandena. Vårt system är så otroligt intelligent, det är oftast vår analytiska hjärna som inte har lärt sig att  tolka signalerna så som det kanske var tänkt vid konstruktionstillfället. 

Nu påstår jag inte att det ena sättet att ta hjälp för att läka är bättre eller sämre än det andra, nej absolut inte jag är av den övertygelsen att de är fantastiska för att komplettera varandra. 

Så det var det jag ville förmedla till dig för nu. 

/Madelaine