Vad gör jag egentligen?

20.09.2019

Ja från början bestämde jag mig för att läsa TCM akupunktur för människor, TCM betyder traditionell kinesisk medicin. För dig innebär det att en TCM terapeut har studerat i minst 3-4 år. Vi arbetar utifrån att dina symptom har en grundorsak som vi vill hitta och hjälpa din kropp att läka. Det skiljer sig lite ifrån den akupunkturbehandling du kan få i sjukvården, där använder man akupunktur som ett komplement till sjukvård med andra ord symptomlindrande. 

Under resans gång insåg jag att det var väldigt utmanande för mig att teoretiskt få saker att fastna, jag liksom visste bara vad som behövdes och vad mina klienter hade för besvär. Självklart behövs en teoretisk kunskap också, men jag funderade över varför det ena var så utmanande för mig och det andra så enkelt.


Genom åren har jag haft ett intresse för spiritualismen och det mediala så jag har läst en del och gått en hel del utbildningar inom olika områden även där. Det har varit healing, att jobba med andevärlden och psycic det vill säga läsa av energier.

Nu är det väldigt kort och enkelt jag beskriver det hela.

Går det lätt är det rätt var det en dam som sa till mig en gång och ja så är det ju i alla fall för mig.


Det ena ledde till det andra och plötsligt befinner jag mig i en annan utbildning - Multidimensionell terapi, aha där fick jag saker och ting förklarat för mig, jag jobbade ju med mina mediala förmågor, inte undra på att jag upplevde att vissa arbetssätt var "enklare" än andra.

När jag pratar om utbildningar här så vill jag förtydliga det lite, den ena delen jag studerat är teoretisk medan den andra handlar om att förstå mig som instrument för information som jag får till mig på lite olika sätt.


Vi som jobbar medialt fungerar lite olika vi får informationen till oss på olika sätt det kan vara att jag bara vet utan att kunna förklara hur eller varför, vi kan få känslor fysiskt eller känslomässigt, höra, se, känna lukter eller smak.

Det är ett helt annat språk än det verbala språket eller kroppsspråk som vi människor oftast använder oss av.

En människa blir aldrig fullärd utan utvecklingen pågår ständigt det gör det för oss alla på olika sätt, så när jag väl valde att följa den riktning som min själ pekade ut så var det bara att hänga med. 

Så till detta valde jag att utbilda mig till hundakupunktör då djur är viktigt för mig, snabbt insåg jag att självklart kunde jag arbeta med djur som med människor alltså med multidimensionell terapi. För att förstå djuren bättre kände jag att jag också behövde hjälp med att lära mig kommunicera med djuren så det fick jag naturligtvis också lov att lära mig. I det handlar det om att lära sig förstå teknikerna men samtidigt hur jag som instrument fungerar. 


Vi får se vad det blir härnäst, det lutar nog åt hästakupunktur, självklart pågår min personliga och mediala utveckling parallellt hela tiden. För det är inget som jag "stänger av" utan det är den jag är och så jag lever. 


Så det är vad jag gör, känner du att du vill ha behandling eller coachning där jag inte arbetar med mediala tekniker så erbjuder jag även det.