Harmonisera ditt liv

 Multidimensionell terapi - MDTI den tid, samhälle och vardag vi lever i så upplever jag att vi blir mindre och mindre lyckliga, friska och känner oss mindre tillfredsställda. Vi kommer längre och längre ifrån oss själva, vår kärna, vårt inre, vårt jag - själ/ande, den försöker på alla vis göra oss uppmärksamma på att stanna upp och lyssna. Tro mig jag har varit där gick jag in i en vägg så stannade jag inte där och började leta efter dörren eller en annan väg, nehej då jag skulle rakt fram och igenom om det så krävdes. Länge trodde jag att det var den rätta vägen den enda vägen, ilska baserad på rädslor drev mig, ja jisses vilket driv jag hade. Ända fram till den där dagen då jag hamnade på köksgolvet som jag berättade om på sidan om mig

 Vad var det som fick mig till det? Varför stannade jag inte upp och lyssnade på mig själv? Varför var jag så präglad redan som 7-8 åring att inte tro på det min inre röst försökte tala om för mig? Det berodde på många olika orsaker. 

Vi bär alla på präglingar, präglingar som vi fått genom livet som leder oss till beslut vi inte ens är medvetna om att vi fattar varje dag, flera gånger om dagen till och med. Vilket liv jag väljer att leva, vilka relationer jag väljer att ha, vilken mat jag väljer att äta, vilka fritidsintressen jag väljer att ha, hur jag väljer att prata om och med mig själv och andra. Val, val, val det är dina val som tagit dig dit du befinner dig idag, och vet du? Du kan alltid välja om, välja nytt om du inte känner att du är på rätt plats och i harmoni. 

Att inte lyssna riskerar till slut att skapa ohälsa på grund av obalanser och avsaknad av harmoni.

 En enkel ekvation att skriva, knappt en rad lång i en enda mening. Vi väljer att stanna i situationer som gör oss sjuka, varför? Därför att vi inte lyssnar trots själens upprepade försök att göra sin röst hörd, i grund och botten är det faktiskt rädslor som styr vårt liv istället för kärlek. Låter det provocerande? Det hade det gjort för mig för ett antal år sedan, rädd jag? Ja jag var rädd, rädd för att sakna pengar, rädd för det okända som skulle komma om jag valde att lyssna på min lilla röst. Men till slut blev det ju så, själen tvingade mig till slut att lyssna. Och vad blev resultatet av det? Ja jag tjänar ju betydligt mycket mindre pengar, har mer vänner, lyckligare relationer, gör det som får min själ att gnistra av lycka, respekterar och älskar mig själv. Så ska jag göra en plus och minuslista så ligger det betydligt mycket mer på pluskontot. 

Har det varit en enkel smärtfri resa? Nej knappast, var det värt det? Ja absolut jag ångrar inte en sekund, och det mest fantastiska av allt jag utvecklas mer och mer för varje dag och jag är medveten om det för jag väljer att leva medvetet. Kör jag i diket ibland? Jo då ibland halkar jag tillbaka till det gamla, men det blir mer sällan och jag stannar kortare stunder i diket. 
Insikt - Mod - Agera det är alla resurser du har tillgång till för att skapa fritt flöde och harmoni. Gör du dina val utifrån rädsla eller kärlek? Stannar du upp och lyssnar till din röst? Den leder dig till den väg du är menad att gå i kärlek inte rädsla. 

Varför skriver jag om det här? Jo det är det här som Multidimensionell terapi handlar om, att hjälpa dig att skala av de lager du lagt på dig genom livet som kan ha blockerat flödet och skapat obalanser som lett till smärta eller andra besvär i kropp eller själ och det är min förmån som terapeut att hjälpa dig.


Hur fungerar det då?


Om du har tittat på sidan om Kinesisk medicin så går besöket hos mig till så som det beskrivs där, men jag jobbar med de tekniker som just du behöver utifrån mitt utbud, det som jag också vill vara tydlig med är att jag läser av dig och din kropps tillstånd, ibland ser jag i bilder, ibland känner jag i min egen kropp var det saknas flöde, ibland vet jag bara. Det är inte konstigare än så och eftersom det är ett helande arbete vi utför du och jag tillsammans så jobbar vi också med healing energin. Det är den universella energin som består av enbart och endast ren kärlek.