Harmonisera ditt liv


 Om mig 

Jag minns en händelse när jag var ca 7-8 år gammal, ute var det vinter och jag krånglade med mina vantar samtidigt som jag skulle ta på mig skidorna. Där och då slog det mig JAG HAR ETT UPPDRAG här i livet. Men i nästa andetag tänkte jag: Vad dum du är,  varför skulle just du ha ett uppdrag?

Så inte förrän livet mer eller mindre tvingade mig att erkänna mig "besegrad", när jag låg på golvet i köket och grät och trodde att: Nu är det över nu orkar jag inte mer. Till saken hör att jag ger ALDRIG upp, jag erkänner mig aldrig besegrad, ordet omöjligt har aldrig funnits i min ordlista. 

Men där och då gjorde jag faktiskt det, jag gav upp 

Jag lät livet besegra mig 

Det var då det faktiskt började.

Livet

Genom livet har jag alltid haft en inre tro, en övertygelse om att det finns något mer än det vi ser med våra ögon. Min fantastiska Mor gav mig en inblick i världen där våra naturväsen huserar, hon gav mig också kunskap om djuren och deras inre - själ. Hon var helt fantastisk med barn och djur, hon hade till och med en tam guldfisk. Idag förstår jag på ett annat sätt att hon kommunicerade själ till själ där orden är obetydliga. 

Behöver jag berätta att det gick ALDRIG att ljuga för henne, hon bara visste.

Min fina Farmor gav mig en inblick i den kristna tron, redan som helt liten tog hon med mig till kyrkan där jag upplevde det som mindre roligt att vara på söndagarna. Men det hon förklarade både genom samtal men även med sitt ödmjuka sätt tilltalade mig. Nu ledde det aldrig till att jag upplevde mig som frälst och valde att aktivt tillhöra någon församling. Men grunden gav dom mig dessa fantastiska kvinnor på olika sätt men så värdefulltDet var där på golvet i köket jag upplevde det, att jag på något sätt kände mig buren, trygg och kraftfull att klara ut livet. Där började jag återknyta till mig själv det som var jag där inne under alla lager jag lagt på mig under livet. Det som jag omedvetet gjort för att skydda mig hade gjort mig sjuk, jag diagnostiserades med fibromyalgi och utmattning

Jag valde att ta hjälp, eller jag försökte. Jag gick till doktorn och fick ett recept han lyssnade inte ens och jag kände hur stressad han var så jag gav upp ganska omgående. Eftersom jag alltid haft ett holistiskt synsätt så jag valde att vända mig till en akupunktör. Han balanserade mina obalanser jag hade och sakta men säkert byggdes jag upp igen. Under samma tid snubblade jag även över Spiritualistiska sällskapet Engelen där Helena Vestin hade meditationscirklar och där började min egen andliga resa. Jag är spiritualist och har mer eller mindre frekvent under några år utbildat mig inom mediumskap, det är en resa och utbildning som kommer att pågå under hela livet. Det är ett livslångt lärande som kräver disciplin och hårt arbete. Det är ett sätt att leva att kalla sig andlig, för andliga det är vi alla varje dag när vi gör något för oss själva eller någon annan, människa, djur eller natur utifrån källan - kärlek

För några år sedan började jag studera kinesisk medicin och då plötsligt hände det. Jag hamnade i ett flow där nya utbildningar, min egen personliga utveckling och fantastiska hjälpsamma människor och lärare kom i min väg. Det var även då det stod klart för mig hur rätt jag hade haft då den där vinterdagen när jag var 7-8 år, det är klart jag har ett uppdrag - det har vi alla. 

På olika sätt har vi uppdrag det gäller bara att hitta det, när du känner att livet flyter när du känner att du verkligen kickar på livet och upplever en stor kärlek till dig själv och allt omkring utan egentlig anledning. När du ser hur allt liksom hänger ihop, hur vi är fantastiska pusselbitar till varandra, människor, djur och natur. Då har du hittat det, då är du precis där du ska vara och gör det du ska göra. 


Mitt nya livsfilosofi är att det ska vara ansträngningslöst

Det innebär inte att bara go the easy way för det är inte livet, vi kör i diket då och då men det är det som är livet, det jag menar är att det är dags att sluta krångla till det och börja lyssna inåt det är där svaren finns, och framförallt våga. Att våga vara sann mot dig själv och gå din väg som är menad för dig. För att hitta dit behöver vi ibland gå omvägar, det finns inga fel vägar bara omvägar, det finns inga misslyckanden bara lärdomar. Allt det kallas livserfarenheter och dessa behöver vi för att stråla utifrån vårt sanna jag och utföra vårt uppdrag på bästa sätt. 

Jag vill gärna vara din reskamrat  om du vill och behöver på livets resa. 

Med kärlek

Madelaine


Gör själen glad minst en gång om dagen